Vi er til salgs!

Lappefabrikken.no er en tjeneste på nett som selger navnelapper til klær og utstyr - et produkt alle barneforeldre kjenner godt 🤸🏽‍♀️. Butikken er integrert mot en tredjepart som står for trykk, pakking og sending av navnelappene. Konseptet og butikken ble ferdigstilt august 2022, men på grunn av kapasitetsproblemer må noen andre ta over videre drift.

Vi er til salgs!

Det er jobbet målrettet for å skape en fremoverlent merkevare som skiller seg fra de sterkeste konkurrentene i segmentet. Butikken har et moderne uttrykk og det er lagt stor vekt på god brukeropplevelse. Teknisk er butikken rigget for høyt volum og videre tjenesteutvikling. Lappegeneratoren er laget av meget erfaren utvikler på plattformen Shopify. Den er koplet teknisk mot trykkeri, der vi har gode avtaler på trykk av navnelapper av topp kvalitet. Disse er testet omfattende.

Så langt er det ikke gjort særlige markedsføringstiltak eller salgsaktiviteter. I løpet av tre uker i månedsskiftet juli/august (antatt høysesong) ble det gjort med kun noen få tiltak - omsatte da for 20 000.

Selger sitter på meget godt nettverk innenfor design, markedsføring og rådgivning. Bistand på disse områdene kan inngå i salget - kan diskuteres nærmere. 

Nøkkelfakta:

👉 Perfekt for deg som ønsker å overta en “enkel” nettbutikk som stort sett handler om salg og markedsføring

👉 STORT potensiale: Hovedkonkurrenter omsetter for 40-80 mill

👉 Et gunstig produkt for netthandel med lave fraktkostnader

👉 Flere ferdige kommunikasjonskonsepter med grafiske maler følger med

👉 Rigget for lager og logistikkhåndtering av andre produkter i samme nisje gjennom tredjepart

👉 Primærmålgruppen er småbarnsforeldre, men kan også utvide mot håndverkere, sykehjem, idrettslag eller andre potensielle markeder

👉 Ferdig oppsett med Mailchimp, Yotpo, SoMe, GA, Hotjar, Vipps etc. Alt er klart!


Har du en gründer i magen og vil ta Lappefabrikken videre?

Send en e-post til hei@lappefabrikken.no eller ta kontakt på 93 84 65 01.